WAT IS ER TE DOEN?

Alles is in de buurt: bossen, heidevelden, zandverstuiving, Veluwemeer, mooie Hanzestadjes

zandverstuiving

Hulshorst heeft een prachtige zandverstuiving. Een bijzonder gebied dat je echt gezien moet hebben.

bollen in de polder!

Je verwacht het niet, maar in de polder op 30 autominuten vind je bollenvelden in het voorjaar. Vanaf het huis kan je erheen fietsen op een wat langere route.

heidevelden op loopafstand

De heide heeft in 2019, 2020 en 2021 weer prachtig gebloeid. Op wandel- en fietsafstand ben je er in no time. Genieten van de prachtige kleuren en geuren zo vanaf de woning! De beste tijd om heide te zien is tussen 15 augustus en 10 september.

bossen binnen handbereik

Vanaf de woning ben je in enkele wandelminuten in de bossen. Naaldbossen, loofbossen alles is dichtbij.

watersport om de hoek

Op 2500 meter afstand ligt het Veluwemeer. Je kunt hier kano's, sloepjes, SUPs en roeiboten huren. Ook kan je dichtbij een vissersboot huren om te gaan vissen op het Veluwemeer. De beste plaats voor snoekvisserij! In het Veluwemeer liggen veel eilandjes waar je aan kunt leggen en zelfs kunt overnachten in een tentje als je zou willen. Op de strandjes kan je heerlijk uitrusten en zwemmen in het rustige ondiepe water. Je kunt er ook voor kiezen om je lekker te laten varen! Vraag naar de mogelijkheden.

video van de omgeving

wild kijken

Op diverse plaatsen dichtbij staan wildschermen. Ook kan je georganiseerde excursies doen bijvoorbeeld via het Gelders Landschap, Stichting Wisenten op de Veluwe en diverse privé gidsen. Herten, zwijnen, eekhoorns je vindt hier van alles. In de bronsttijd is het burlen van de herten natuurlijk geweldig om mee te maken.

vogels kijken

Langs het Veluwemeer staan op diverse plekken vogelkijkhutten. Redelijk dichtbij kan je in het voorjaar zelfs Flamingo's spotten! Neem dus een verrekijker mee als je die hebt. Overigens hoef je vanuit huis alleen maar de tuin in te kijken om volop vogels te zien. In het handboek is een overzicht opgenomen van alle vogels die voorkomen rond het huis en dat zijn er heel wat!

Hanzestadjes dichtbij

Elburg, Harderwijk en Hattem liggen om de hoek. Bijzondere Hanzestadjes waar je cultuur kunt opsnuiven en ook leuk kunt winkelen. Nog leuker is het om met de boot naar Elburg of Harderwijk te gaan! Vraag naar de mogelijkheden.

Enthousiast geworden?

Kijk of er nog plaats is! Kies de gewenste data en bekijk daarna de prijzen. Je zit nog nergens aan vast! Als je wilt boeken, stuur dan de reserveringsaanvraag op. Na bevestiging is de reservering definitief. De kalender wordt ieder uur bijgewerkt.

kalender

Verplichte velden zijn gekenmerkt met *Reserveer van 1 beschikbare accommodaties.

droomvakantie veluwe is beschikbaar voor de geselecteerde data