Verbeteringen aan het huis

Het is alweer 2023! Inmiddels zijn er alweer heel wat data gevuld in de kalender zodat we weer gasten een fijne tijd kunnen bezorgen. In de loop van de tijd zijn er al heel wat veranderingen/verbeteringen doorgevoerd  in en rond het huis. 

Zo is privacy geoptimaliseerd door fijne heidematten achter het terras. De tuin is vergroot naast de schuur. De vloer in de bijkeuken loopt nu door met de vloertegels van de gang en de badkamer zodat het mooi één geheel is geworden. Dat kon niet meteen na opening omdat de vloer bewoog en eerst gecontroleerd moest worden.

De grootste verbetering is natuurlijk de vervanging van het enkele glas. Een hele grote investering die we nu dan toch gedaan hebben in het kader van de verduurzaming van de woning. Eerlijk gezegd wisten we ook niet precies hoe de ramen vervangen moesten worden vanwege de houten roedeverdeling die we per se wilden behouden. Dat hoort nu eenmaal bij de uitstraling van het huis! Maar uiteindelijk kwamen we erachter hoe deze grote renovatie dan toch kon gebeuren. Dat hebben we geweten! Wat een mega klus was dat om achter de glaszetter en kozijnenman alles weer netjes te maken qua schilderwerk en reparaties.

Maar goed… eind goed al goed. Het is gelukt! Onderstaand een kleine impressie van de werkzaamheden. 

De foto hierboven geeft aan dat we keurig op tijd klaar waren voor de Kerstdagen mét mooie dubbele HR++ beglazing én roedes!

Comments are closed.