Edelherten kijken

Ik schreef al eerder over het wild dat te bewonderen is op de Veluwe. Vandaag zijn we zelf ook weer eens op pad te gaan om te kijken wat we konden vastleggen.

Op 30 mei 2022 hebben we kunnen genieten van 2 edelhert kalfjes. Ik wil graag via deze pagina de mooie beelden delen.

Een paar dagen later zijn we weer gaan kijken. Toen bleven de kalfjes (het zijn er inmiddels maar liefst 4) in de schaduw van de bosrand liggen. Met de scope konden we alles goed bekijken maar voor foto’s is het minder. Maar deze avond konden we ook genieten van wilde zwijnen die rustig aan het foerageren waren.  Helaas nog geen frislingen (biggetjes) maar daarvoor gaan we gewoon nog een keer terug om te kijken of we dan iets kunnen vinden. Onderstaand plaatje vond ik zelf erg mooi.

Kom ook genieten!

Comments are closed.