Heide 2021

De heide had eventjes een aanloop nodig om in bloei te komen maar het stond er allemaal weer geweldig bij dit jaar. Het voorjaar was erg nat en ik had op mijn wandelingen al gezien hoe mooi de struikjes erbij stonden. Maar dat zegt nog niks want te natte voeten is ook niet goed.

 

Maar halverwege augustus kwam alles mooi op kleur. Onderstaande foto’s zijn van 14 augustus 2021.

Daarna werd het elke dag meer en meer feest! De heide kleurde overal mooi op en de wandelingen die je hier kunt doen om de heide te zien, zijn eindeloos. Van combinaties van de heide met zandverstuiving tot eindeloze uitzichten op het prachtige paars. Onderstaande foto’s zijn van einde augustus en begin september. Nu rond 13 september, begint de heide langzaam haar kleur te verliezen maar het is nog steeds mooi!

Comments are closed.