Voorjaar en bollen!

Langzaam wordt het toch echt voorjaar! Er staan al narcissen boven de grond die bloeien en er zijn nog volop narcissen onderweg uit de andere bollen. Ik heb ook meer dan 100 tulpenbollen geplant en die komen ook langzaam boven de grond. Ik hoop dus dat er lekker veel kleur is in de tuin straks. De Camelia staat volop in bloei maar door de vorst van februari zouden de knoppen wellicht beschadigd kunnen zijn. Ik hoop van niet, het ziet er nu goed uit. De grote Rododendron staat ook mooi in knop dus eind april begin mei zal dat ook weer voor een mooie roze kleurenpracht zorgen voor het huis. De Limelights zijn gesnoeid (Hortensia soort) dus dan is weer even afwachten wat die planten gaan doen dit jaar. In ieder geval doen we er alles aan om een gezellige tuin te onderhouden!

Voor echt veel kleur moet je natuurlijk naar de tulpenvelden op 20 autominuten afstand van het huis. Met de fiets kan ook, via het pontje ben je er zo! Als het goed is, kan in 2021 weer de tulproute gereden, gefietst of gewandeld worden vanaf 10 april tot 4 mei. Vorig jaar was alles afgelast vanwege corona. Kom dus ook genieten van al het moois! Onderstaand de foto’s van vorig jaar (2020)

Comments are closed.