Watersport

Het is nog maar januari 2021 en het jaar is pas enkele weken op weg. Maar af en toe piept de zon toch even tussen de wolken door en krijg je al echt een lentegevoel. Dat mag ook wel met alle corona ellende van nu. We mogen nog niet veel, maar gelukkig kunnen  we wel gasten blij maken die even bij ons komen opladen.

Lekker naar buiten, wandelen en wat fietsen. Nieuw is voor ons de bezetting met gasten die in de ochtend met de kinderen huiswerk maken en in de middag leuke dingen gaan doen. Kinderen mogen immers nog steeds niet naar school. Gelukkig kan er hier volop gewandeld worden, gespeurd en kan van vogels en dieren genoten worden. Maar wanneer wordt het weer normaal? Niemand weet het op dit moment nog.

Maar laten we vooruit kijken! Naar mooie warme dagen of voorjaarsdagen met wat zon! Want we hebben hier niet alleen bossen, heide en zandverstuivingen maar ook polder landschap en het Veluwemeer om de hoek. En op water zijn… bootjes! Watersporten is erg leuk hier en er zijn diverse eilandjes in het Veluwemeer waar je heen kunt om te zwemmen of om te luieren. Huur een bootje, of laat je varen, alles kan. Verder kan je suppen, kano varen etc. Varen kan al vroeg in het jaar dus vraag naar de mogelijkheden en laat je verrassen!¬†

Comments are closed.